Uusi jakso, viikko 1/4

Tänään tuli päätyön palkka. Olin tehnyt siirrot jo eri tileille valmiiksi joten aamulla kun avasin verkkopankin, käyttötilillä makoili viikon 1/4 käyttöraha 170€. Tänään menen kauppaan, kauppalista on tarkkaan laadittu, summaltaan 50,30€ 😄 lisäksi tankilla pitää käydä, ajattelin 30€ edestä tankata niin sillä ajelee taas hetken. 

Viime viikolla olin suunnitellut kirppiskäyntiä perjantaille mutta en sinne ehtinytkään. Mikä on oikeastaan ihan hyvä, koska viime viikon budjetti (viikko oli todellisuudessa 1,5vko) meni todella tiukille ja sen oikeastaan pelasti vahingossa henkilö joka lauantaina kysyi kyytiä mun yöduunin jälkeen ja heitti bensarahaa, tämän tankkasin ja käytin kauppaan vielä suunnilleen kympin joten eilen ennen palkkaa siirsin käyttötililtä "ylijäämää" 9,69€ puskuritilille 😅 Kirppissuunnitelmat siis siirretty huomiselle, jossa poikkean ennen sivuduuniin menoa.

Kolmas päivä savuttomana. Laskin että olin 1.8.-17.8. aikavälillä käyttänyt tupakkatuotteisiin n. 55€. Ja kun joskus ne tupakat loppui sillain ettei muualle ollut menoa niin käydä sitten varta vasten hakemassa jolloin kuluu myös bensaa enemmän. Mutta ei ole tehnyt kovin tiukkaakaan, olenhan tämän tehnyt ennenkin 😄 josko enää ei koskaan alottaisi täyspäiväistä polttamista. Viihteellä voi polttaa, se on ennenkin pysynyt vain viihdepolttamisena. Jos alkaa tekeen hulluna mieli tupakkaa, ajattelen sitä säästöä mikä tulee polttamattomuudesta.

Päivä kerrallaan eteenpäin 💪

Kommentit

Tämän blogin suosituimmat tekstit

Budjettikuukauden viikko 2/4

Budjettikuukauden viikko 1/4 katsaus

Kuulumisia