Budjettikuukauden viikko 2/4

Näin se on taas viikko vierähtänyt ja viikko 2/4 ohi. Nyt ei mennyt aivan niin mallikkaasti kuin eka viikko, mutta ei mitään ylilyöntejäkään sattunut.

170€ + 16€
- 30€ bensa
- 36,85€ kauppa
- 22,94€ apteekki
- 86,89€ muut
9,32€
- 2,37€ norwegianin lyhennykseen
- 6,95€ puskuriin

Eli 6,68€ eletty yli budjetin. Ei sillai huono, mutta kauhulla mietin kuukausia jolloin sivutuloja ei ole ja oikeasti pitää pärjätä pienemmällä käyttörahalla. Okei tuo muut-osio oli tällä viikolla aika massiivinen, siihen sisältyi mm. 2vkon veikkaus, joululahjoja (koska lahjatili on kuiva seuraavaan rahapäivään asti 😅), meikkivoide, karkkeja, kirppiskäynti.. 

Olin viime perjantaina vähän ulkona, mutta sillain hillitysti ja valuutat siihen otin luonnollisesti huvitililtä. Sieltä ei lähtenyt kuin vähän reilu 30€ ja tuon käyttötilille siirretyn 16€ myös otin huvitililtä. En raaskinut ottaa puskurista koska tavoite tässä kuussa on saada puskuritilille 1000€ 😁 tämän tarkastelen heti kuun viimeisen rahapäivän jälkeen joka on 25.9. 

Olen saanut kyllä ihan kivasti myytyä ylimäärästä romua ja tuolta viikonlopputöistäkin tulee tuota "ylimääräistä" käteistä palkan lisäksi 😄 nämä kaikki lyhentämättömänä puskuriin. Sulautin siis puskuritilin ja käteissäästön yhdeksi eli nämä summat lasken yhteen säästöjä seuratessa. 

Ensi viikolla päästään katsastamaan miltä näyttää säästöt ja velat kk eteenpäin edellisestä.


Kommentit

Tämän blogin suosituimmat tekstit

Budjettikuukauden viikko 1/4 katsaus

Kuulumisia